Varia

Paasmenu

Binnenkort is het Pasen.  Dit jaar zal dat er anders uitzien.  Doch we willen jullie in deze bijzondere tijd toch laten genieten van het paasfeest.
Daarom hebben we de handen in mekaar geslagen met chef Kevin Bonanno.  Hij leerde het vak als souschef bij Luc Bellings (Aan Tafel) en richtte later zijn eigen zaak Le Cinquième op waarin hij een van de Limburgse gezichten van Jong Keukengeweld was.
Vandaag kan je hem onder de naam Le 5ieme boeken voor een ‘private dining’.

Het menu is opgebouwd rond Limburgse producten, en kan u hieronder bekijken.
Bestellen kan tot 8 april 2020 op info@sintannahof.be en afhalen kan in de slagerij.
Na de plaatsing ontvangt u van Le 5ieme een factuur die vooraf per overschrijving dient betaald te worden.

We wensen u en uw familie fijne paasdagen toe en hopelijk mogen we u snel weer begroeten.

Guido, Martine & Lissy

Dit zou je ook kunnen interesseren...